Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Pasagerii cursei Londra-Satu Mare au aterizat în siguranță, după mai multe manevre în aer

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cursa Londra-Satu Mare a WizzAir a reușit, după câteva ore, să aterizeze cu bine, într-un final, pe Aeroportul Satu Mare. Piloții au făcut mai multe manevre așteptând ridicarea ceții.

Ceața a provocat probleme în traficul aerian. Cursa Londra-Satu Mare nu a putut ateriza, din cauza condițiilor meteo. Însă, piloții au reușit să aterizeze în siguranță, după mai multe manevre deasupra orașului.
Potrivit programului, cursa trebuia să aterizeze la Satu Mare la ora 11:08.
Reamintim că Satu Mare a fost sub avertizare de Cod Galben de ceață.
”Acestea sunt reacțiile noastre, ale celor din Aeroportul Satu Mare pentru cei care au făcut posibilă azi, 8 noiembrie, aterizarea cursei de la Londra: aplauze și respect. După un zbor de aproape 5 ore, în care provocarea principală a fost dată de ceața din atmosferă, echipajul aeronavei Wizzair (WUK589) a aterizat în condiții de siguranță maximă.
Mulțumim piloților, echipajului, Turnului Satu Mare, ACC-ului, echipei RAS și colegilor de la aeroport care au dat dovadă de un profesionalism înalt și care, împreună, au gestionat cu bine această situație! Le mulțumim în egală măsură pasagerilor și aparținătorilor acestora și îi asigurăm de întregul nostru sprijin!”, potrivit reprezentanților Aeroportului Satu Mare.

1 comentariu

  • Link la comentariu Gabriel Gabriel 09 Noiembrie 2018

    Pai sa vedem..... Marti, cursa de londra 3 ore in aer deasupra satu mare. Joi, 2 ore jumate. Pilotul spune ca aeroportul din satu mare nu are ecipamente pentru aterizarea pe timp de ceata. Cui multumim de fapt? Londra satu mare, 5 ore jumate. Bravo

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii