Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Incendiu în Tătărăști. O familie cu șapte copii a rămas sub cerul liber

O familie cu șapte copii din Tărărăști a rămas sub cerul liber, după ce casa în care locuiau a luat foc.

13 pompieri sătmăreni cu 3 autospeciale au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Tătărăști.

La sosirea forțelor profesioniste, incendiul se manifesta violent și generalizat atât la acoperișul casei, cât și în interiorul acesteia.

După ce s-au asigurat că toți membrii familiei au fost evacuați, pompierii au stins incendiul reușind să protejeze o altă casă de locuit aflată în imediata apropiere.

La momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau părinții cu 6 dintre cei 7 copii. Din fericire, aceștia au reușit să se evacueze la timp, însă locuința și bunurile au fost distruse în totalitate.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.

Prin grija autorităților și comunității locale, familia a fost mutată de urgență într-o clădire în care funcționa fosta farmacie. Oamenii s-au mobilizat și le-au dus saltele, obiecte de mobilier, o sobă pentru a se încălzi și a-și prepara mâncarea, haine, respectiv alimente neperisabile.
Cei care vor să dea o mână de ajutor sunt rugați să sune la preotul Florin Libotean din Parohia Tătărești. Telefon: 0745.936.167.

În următoarele zile se va deschide și un cont bancar, pe care îl vom publica la momentul respectiv.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii