Peste 50 de șoferi au rămas fără permis pentru viteză, în weekend

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 200 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către polițiștii rutieri sătmăreni în perioada 23 - 25 august a.c., ca urmare a unor acțiuni desfășurate pe raza județului Satu Mare în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

Astfel, în acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat mai multe acțiuni pe raza județului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere și pentru prevenirea accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 112.000 lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 52 de conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Totodată au fost constatate în flagrant delict de către polițiști 8 infracțiuni la regimul rutier, fiind depistați la volanul unor autovehicule, pe raza județului Satu Mare, persoane care se aflau fie sub influența băuturilor alcoolice sau care nu posedau permise de conducere de nici o categorie.

Polițiștii de ordine publică au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale persoanelor care nu au respectat normele de conviețuire socială, în valoare de aproximativ 28.000 lei.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii