Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Cererile muncitorilor de la Electrolux, prin vocea sindicaliștilor, au ajuns la Dragnea

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

După zece zile de protest al muncitorilor de la Electrolux, sosește și prima reacție a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a solicitat ca Ministerul Muncii și Comisiilor din Parlament să se întâlnească de urgență cu reprezentanții sindicali pentru a reiniția Legea dialogului social, pe fondul problemei de la fabrica Electrolux Satu Mare, unde angajații sunt în grevă de mai bine de două săptămâni. 

”Acești nemernici, mincinoși, trădători (Opozitia - nr) merg afară și vorbesc de rău România. Ei spun că românii au plecat din cauza noastră. Românii au plecat afară pentru că acolo au găsit salarii mai bune. De ce au găsit acolo salarii mai bune? Asta s-a întâmplat din cauza faptului că Boc și Băsescu și toată camarila vopsită PNL-istă acum a tăiat Legea dialogului social.

De ce un muncitor de la Satu Mare care acum duce 1700 de lei să nu ducă și el acasă bani la fel ca un cetățean european care lucrează la filiala mamă? Ei zic că sunt eu nebun, că sunt rău, că sunt anti-european. De aici, de la acest microfon cer Ministerului Muncii și Comisiilor din Parlament să se întâlnească cu reprezentanții sindicali și să reia de urgență Legea dialogului social”, a spus Liviu Dragnea, citat de Știripesurse.ro.

Angajaţii Electrolux din Satu Mare au salarii de 7 ori mai mici decât cei din Suedia, potrivit unui anunţ făcut de către sindicatul naţional Cartel Alfa.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii