Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peste 120 de amenzi în valoare de 70.000 lei, aplicate de polițiști

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 70.000 de lei.

Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 85 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 56.900 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 13 conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h sau nu au acordat prioritate de trecere pietonului angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat, la data de 27 martie, peste 42 de sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de 14.085 de lei.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energykardioclubnoiembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii