Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
banner draxkmaier satu mare

Cristina Prună și Claudiu Năsui, parlamentari USR, discută despre economie în Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Parlamentarii Uniunii Salvați România Cristina Prună și Claudiu Năsui vin în Satu Mare miercuri, 7 august, pentru a discuta despre legi, antreprenoriat și investiții.

Întâlnirea va avea loc miercuri, 7 august, de la ora 18:00, la City Hotel Satu Mare.

Înainte de a intra în politică, Cristina Prună a lucrat în diferite țări europene, atât în sectorul privat, cât și în cel non-profit. A fost antreprenor și manager de proiecte europene. Din 2012 până în 2015 a construit un start-up digital în domeniul sănătății. De asemenea, a gestionat proiecte în companii private internaționale. Cristina a obținut două burse de studiu care au ajutat-o să studieze în cadrul unui master în dezvoltare economică europeană și internațională și unui alt master în managementul afacerilor la Sciences Po, Ecole des Mines și Collège des Ingénieurs din Paris.

Claudiu Năsui este deputat de București în Parlamentul României, membru al Comisiei pentru Buget Finanțe Bănci, este ONG-ist și economist specializat în finanțe. A făcut parte din cabinetul Ministrului Finanțelor Publice în cadrul guvernului tehnocrat, unde a lucrat la proiecte de transparență bugetară, îmbunătățirea legislației privind investițiile publice și dezvoltarea mijloacelor moderne de plată a impozitelor cu cardul. Înainte de a fi membru al executivului și al parlamentului, Claudiu a lucrat exclusiv în sectorul privat, în consultanță financiară și în sectorul bancar. Claudiu a absolvit facultatea de finanțe a universității Paris-Dauphine și a efectuat un Master la universitatea Bocconi, în Italia, tot în domeniu finanțelor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii