Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Ovidiu Duma: La mulți ani români, oriunde vă aflați!  

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dragi sătmăreni, dragi români, astăzi celebrăm Ziua Națională a României, zi în care, cu toţii, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria mamă. Semnificaţia istorică a zilei de astăzi, rădăcinile și tradițiile creştine ale poporului român, se îmbină şi se completează pentru a construi identitatea naţiunii române, identitatea noastră, a tuturor. 

Acum mai bine de 100 de ani, în 1918, românii au trăit emoţia reîntregirii neamului, emoție care trebuie să ne însoțească zilnic și pe noi, fii și fiice ai României, pentru că unirea profundă se clădește în fiecare zi prin implicarea fiecăruia în interiorul comunităților, indiferent unde ar fi aceastea. 

Ziua de 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca naţiune, idealul neamului de a fi liber şi unit într-o Românie prosperă, în fruntea căreia se află oameni responsabili şi integri. Astăzi mai mult decât oricând să   reflectăm un moment la cum ne dorim să arate ţara noastră. Numai împreună, implicaţi şi determinaţi, vom putea să construim o Românie puternică şi respectată oriunde în lume.

Tuturor românilor care sărbătoresc astăzi apartenența de neam, tuturor celor care își poartă identitatea românească cu mândrie în suflet, în fiecare zi, le adresez sincere urări de bine, sănătate și binecuvântări. 

La mulți ani români, oriunde vă aflați! 

La mulţi ani, România!

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii