Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Preşedintele AJF Satu Mare, Ştefan Szilagyi, condamnat pentru evaziune fiscală Foto: Valentin Păduraru

Preşedintele AJF Satu Mare, Ştefan Szilagyi, condamnat pentru evaziune fiscală

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ştefan Szilagyi, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Satu Mare, a fost condamnat de Tribunalul Satu Mare la doi ani de închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală.
De asemenea judecătorii Tribunalului i-au interzis pentru doi ani exercitarea unor drepturi prevăzute de art. 64 lit.a) teza a-II-a , b) şi c) C.penal 1969 (n.r.: a) dreptul de a alege şi de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice; b) dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat; c) dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii).
  • În baza art. 9 al.1 lit.c) din Legea nr. 241/2005 cu aplicarea art. 35 al.1 C.penal şi a art. 5 C.penal condamnă pe inculpatul SZILAGYI ŞTEFAN, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, la o pedeapsă de : -2 ani închisoare şi interzicerea exercitării drepturilor prevăzute de art. 64 lit.a) teza a-II-a , b) şi c) C.penal 1969 pe o durată de 2 ani”, este decizia Tribunalului Satu Mare.
Preşedintele AJF Satu Mare, Ştefan Szilagyi va trebui să achite și ”suma de 262.476 lei constând în prejudiciu cauzat bugetului de stat, cu majorările şi penalităţi de întârziere aferente, în favoarea parții civile Statul Român”
  • ”Dispune obligarea inculpatului SZILAGYI ŞTEFAN în solidar cu partea responsabilă civilmente SC CAFE CENTER SRL Satu Mare, la plata sumei totale de 262.476 lei, constând în prejudiciu cauzat bugetului de stat, cu majorările şi penalităţi de întârziere aferente, în favoarea partii civile Statul Român”.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii