davis banner

Sportivii Caiac SMile, pe podium la prima ediție a Cupei Voința, Extrem Kayak Slalom, de la Arad

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Sportivii clubului sătmărean Caiac SMile au participat, pe 15 iulie, la prima ediției a Cupei Voința - Extrem Kayak Slalom, care s-a desfășurat la Arad.

Cei peste 40 de participanți, legitimați la trei cluburi sportive (CSS Gloria Arad, Voința Arad și Caiac SMile), au luat startul în trei probe, Slalom Kayak și Kayak Cross - sporturi olimpice - și StandUP Paddle. Lotul antrenat de Ionuț Stancovici a fost format din 11 sportivi care au obținut 10 medalii pentru sportul nautic din Satu Mare.  
”Ne bucurăm de fiecare dată când putem participa la competiții de caiac unde concurăm alături de sportivi de la alte cluburi. Numai așa ne putem testa nivelul de pregătire și vedem unde și ce anume mai trebuie îmbunătățit. Îi felicit pe toți cei care au făcut parte din lotul nostru, indiferent dacă au urcat pe podium sau nu. Orice concurs încheiat este o experiență în plus. Mulțumim Consiliului Județean Satu Mare pentru că ne-a susținut și am putut participa la acest concurs”, declară Ionuț Stancovici, președintele Asociației Caiac SMile. 
Rezultatele obținute de sportivii clubului Caiac SMile 
Sportivii antrenați de Ionuț Stancovici au urcat de zece ori pe podiumul competiției de la Arad și au obținut trei locuri întâi, cinci locuri doi și două locuri trei. 
Kayak Slalom U18 M 
Locul I - Patrick Kozma
Locul II - Luca Batori
Locul III - Dan Corodan
Kayak Slalom U18 F
Locul I - Alexandra Hoban
Kayak Slalom seniori M
Locul I - Matteo Olar
Kayak Slalom seniori F 
Locul II - Alexandra Hoban
Kayak Cross open 
Locul II - Dan Corodan
Locul III - Luca Batori
StandUP Paddle M
Locul II - Patrick Kozma
StandUP Paddle F 
Locul II- Alexandra Hoban
Competiția a fost organizată de Asociația Club Sportiv ”Voința Arad”.
Concursul face parte din proiectul de finanțare ”Promovarea sportului nautic sătmărean în competițiile naționale” și este finanțat de Județul Satu Mare - Consiliul Județean.

 

 

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii