Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

Comisiile din care fac parte cei șapte parlamentari sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Componenţa comisiilor parlamentare a fost adoptată la începutul acestei săptămâni, iar cei șapte parlamentari sătmăreni se vor regăsi în următoarele comisii:

Camera Deputaților:

Magyar Lóránd (UDMR): Comisia pentru agricultură, silvicultură, alimentație și dezvoltare rurală;

  • ”În calitate de expert în agricultură și dezvoltare rurală, este o mare responsabilitate pentru mine alegerea în funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, alimentație și dezvoltare rurală. În ultimii patru ani, am pus un mare accent pe activitatea comisiei, întrucât acolo se desfășoară activitatea propriu-zisă. În perioada următoare vom avea pe agendă legi importante pentru fermierii din Transilvania”

Nagy Szabolcs (UDMR): Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului / Comisia pentru știință și tehnologie. De asemena, Nagy este secretar al grupului parlamentar al Uniunii Democrate Maghiare din România.

Adrian Cozma (PNL): Comisia de Constituționalitate / Comisia de apărare, ordine publică și siguranța națională;

  • ”Am fost ales vicepreședinte în Comisia de Constituționalitate și voi mai activa în Comisia de apărare, ordine publică și siguranța națională”

Radu Panait (USR-Plus): Comisia de buget finanțe;

  • ”Am onoarea sa fac parte din comisia de buget finante. Ne asteapta un sprint important pt bugetul national”

Radu Cristescu (PSD): Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională. În cadrul Grupului parlamentar al Partidului Social Democrat, Cristescu este vicelider.

În Camera Deputaţilor, PSD deţine şefia a 8 comisii permanente, PNL - 6, USR PLUS - 4, UDMR - 2, AUR - 2 şi grupul minorităţilor naţionale – 2;

 

Senat:

Turos Lóránd (UDMR): Comisia pentru cultură şi media / Comisia pentru regulament;

Robert Zob (USR-Plus): Comisia pentru agricultură, industrie alimentară si dezvoltare rurală / Comisia pentru ape, păduri, pescuit și fond cinegetic. În cadrul Grupului parlamentar “Alianța USR Plus”, Robert Zob este vicelider.

La Senat, PSD deţine preşedinţia a opt comisii, PNL - 7, USR PLUS - 4, UDMR - 2, AUR - 2.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii