Pregătiri pentru Congresul PNL din 25 septembrie 2021. Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode, prezent la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode și europarlamentarul Daniel Buda au fost prezenți azi la Satu Mare, la invitația deputatului Adrian Cozma.

În cadrul unei întâlniri desfășurată la Călinești Oaș, au participat la Comitetul Director Județean pentru a pregăti sesiunea politică de toamnă și pentru prezentarea moțiunii România Liberală susținută de echipa premierului României, Florin Cîţu  pentru Congresul PNL din 25 septembrie 2021.

”Suntem la Călinești-Oaș, într-un cadru natural de excepție, în ultimul weekend de vară. Ne-am adunat în Comitetul Director Județean pentru a pregăti sesiunea politică de toamnă și pentru prezentarea moțiunii România Liberală susținută de echipa premierului României, Florin Cîţu  pentru Congresul PNL din 25 septembrie 2021. Le mulțumesc colegilor Lucian Bode  și Daniel Buda pentru prezență și tuturor colegilor prezenți în număr mare”, a postat, pe pagina sa de facebook, deputatul Adrian Cozma.

În cadrul discuțiilor care au avut loc, a fost reliefată ideea că după Congres, PNL va ieși mult mai întărit și va reuși să ducă la bun sfârșit toate proiectele de dezvoltare durabilă a țării, precum și  implementarea reformelor, extrem de necesare, atât pentru Satu Mare, cât și pentru întreaga țară. Atmosfera a fost una de optimism și încredere în noua echipă de conducere a PNL, cea care va asigura un nou suflu și o evoluție ascendentă în viața și activitatea partidului.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii