Președintele FC Olimpia, despre juniori: ”Noi sperăm să continuăm în continuare să avem aceste rezultate”

Președintele clubului Olimpia, Dan Băbuț alături de antrenorul Tiberiu Csik și de șeful centrului de copii și juniori, Dacian Nastai, au susținut astăzi o conferință de presă în care au prezentat performanțele realizate de echipele clubului în sezonul competițional 2014-2015.
Deși conducerea clubului a organizat câte o conferință de presă după fiecare rezultat bun înregistrat de echipele de juniori ale clubului, astăzi au convenit să-i mai felicite odată pe toți, ziua fiind aleasă ”aleatoriu”, chiar înainte de ședința Consiliului local în care consilierii ar urma să aprobe, sau nu, o nouă tranșă de bani clubului.
  • ”Sunt niște rezultate istorice, din discuțiile pe care eu le-am avut și din câte știu eu, în istoria clubului ”încăn” atâtea rezultate în același an la nivel de copii și juniori nu s-au mai obținut. Noi sperăm să continuăm în continuare să avem aceste rezultate, să avem sprijin pe mai departe ca să nu ne oprim aici...”
Tiberiu Csik a ținut să felicite jucătorii și antrenorii de la copii și juniori pentru rezultatele obținute:
  • Vreau să felicit toți antrenorii, pe domnul Dacian care a coordonat Centrul de copiii și juniori. E o performanță pe care eu de când sunt în club nu am mai întâlnit-o, să ai atâtea rezultate fără teren cu greutăți și cu multe lipsuri...Felicitări antrenorilor, copiilor, părinților și celor care ne-au ajutat și ne-au susținut, să vedem la anu' ce va fi”, a încheiat antrenorul Csik.
Șeful Centrului de Copii și Juniori, Dacian Nastai a început prin a preciza faptul că în sport și în special la fotbal totul este legat de buget:”acolo unde există un buget ne putem face planificări, putem să stângem antrenori de valoare, jucători de valoare și rezultatele apar”
  • „La noi este mai dificil pentru că trebuie să ne organizăm structura clubului și a Centrului pentru anul competițional 2015-2016 și încă nu știm exact pe ce ne putem baza, dar suntem pregătiți cu două-trei variante unele mai bune, altele mai puțin bune. În câteva zile împreună cu președintele și cu Tibi sperăm să putem să vedem exact care sunt antrenorii și echipele cu care vom porni în noul sezon. 
  • Eu lucrez cu colegii mei, direct, de patru luni de zile, au făcut lucruri bune, eu știu care sunt condițiile noastre de pregătire în comparație cu Careiul care ne depășesc la condițiile de antrenament. Rezultatele se datorează calității antrenorilor ,a selecției bune și a valorii jucătorilor pe care-i avem în lot.”
Dacian Nastai și-a stabilit obiectivele pe termen scurt dorind să poarte discuții cu toate cluburile din oraș și județ pentru a stabili o strategie împreună de a aduce cei mai talentați copii aproape de Clubul Olimpia.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii