Adrian Cozma: ”Anghel Saligny e cel mai îndrăzneț program. Județul Satu Mare a primit de la Guvern 10,9 milioane de lei pentru investiții”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma, a susținut o conferință, alături de primarii PNL, în cadrul căreia a explicat beneficiile programului național de investiții ”Anghel Saligny” și a punctat o parte dintre măsurile luate de Guvernul Cîțu. 

Astfel, Adrian Cozma este de părere că ”Programul Anghel Saligny e cel mai îndrăzneț program” și îi asigură pe toți sătmărenii că ”nu vom abandona valorile liberale, iar PNL va fi în continuare la guvernare pentru a moderniza România”.

Printre măsurile luate de Guvernul Cîțu, acesta a amintit compensarea facturilor la energie și gaze, majorarea salariului minim net cu 10%, reintroducerea șomajului tehnic pentru angajați, în contextul pandemiei.

Județul Satu Mare a primit de la Guvern 10,9 milioane de lei, bani pentru investițiile de care județul are nevoie. 

pnl sm

Primarul comunei Odoreu, Dumitru Pop, e de părere că ”țara e în criză sanitară, politică din cauza unor iresponsabili și imaturi politici care vor fi sancționați prin vot.”

Primarul comunei Păulești, Zenoviu Bontea, a arătat că în zona sa se derulează patru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală și urmează să acceseze proiecte prin că programul Anghel Saligny, explicând că aceasta e cheia succesului de a ne alinia la condițiile din celelalte țări.

Cu privire la împărțirea sumelor alocate din fondul de rezervă de Guvern fiecărei localități din județ și care au provocat nemulțumiri din partea primarilor PSD, Cozma susține că ”cel mai important element care s-a avut în vedere l-au reprezentat necesitățile fiecărei comune”. ”Guvernul liberal are în vedere și susține primarii gospodari”, a mai spus Cozma. 

pnl sm1 

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii