alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
SmartThings Banner 735x200 MG RR 01
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Adrian Cozma îl provoacă pe Mircea Govor să prezinte rezultatul chestionarului IRES: „Dacă nu îl prezintă până la sfârșitul săptămânii viitoare, îl prezint eu”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adrian Cozma a prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, un sondaj potrivit căruia el se află pe primul loc în preferințele sătmărenilor la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Cozma susține că este singurul candidat șefia Consiliului Județean care se bate cu Pataki Csaba și îl provoacă pe Mircea Govor să facă public sondajul PSD.
Îl provoc pe Mircea Govor să prezinte rezultatul chestionarului IRES: „Dacă nu îl prezintă până la sfârșitul săptămânii viitoare, îl prezint eu” - a declatat Cozma care susține că în ultmele luni s-au realizat două sondaje și ambele l-au rezentat câștigător.
Îi lansez o provocare președintelui PSD, așa creștinește, pentru că așa e frumos în prag de Sărbători, să fim cinstiți, îl provoc să ne prezinte până săptămâna viitoare sondajul făcut de IRES, de domnul profesor Vasile Dâncu de la Cluj, sondajul comandat de Coaliție și plătit de PSD. Dacă nu îl prezintă până la sfârșitul săptămânii viitoare, îl prezint eu”, a spus Adrian Cozma.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii