alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache: ”Candidații PSD Satu Mare la Parlament sunt candidați buni, serioși, care cunosc problemele sătmărenilor și sunt oameni care vor veni cu soluții”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, și secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacșu, s-au aflat azi într-o vizită la Satu Mare pentru a susține candidații PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie. 
În cadrul unei conferințe de presă desfășurată la sediul partidului, cei doi au afirmat că ”PSD va câștiga la un scor confortabil”, prezentându-i pe candidații PSD Satu Mare, Ioana Bran, Octavian Petric și Gabriel Leș drept ”o echipă foarte empatică” care ”va obține cel mai bun scor” la Satu Mare.

Despre candidații sătmăreni, președintele Camerei Deputaților, Florin Iordache, a spus că ”Sunt niște candidați buni, serioși, care cunosc problemele sătmărenilor și sunt oameni care vor veni cu soluții”.

Acesta a mai spus că ”valul de simpatie pro PSD a crescut foarte mult și la Satu Mare. Oamenii sunt conștienți că singurul partid responsabil, printr-un program de guvernare, prin niște oameni responsabili, prin cunoscători ai realităților cotidiene este PSD. De aceea eu am încredere că atât cei doi colegi ai mei care vor veni în Camera Deputaților, Ioana Bran și Octavian Petric, cât și viitorul senator Gabriel Leș, vor fi niște oameni care vor duce mesajul sătmărenilor în viitorul Parlament”.
  • ”Suntem de departe cel mai bine organizat și mai bine structurat partid din România, avem cea mai bună relaționare cu oamenii (...) Sunt foarte mulțumit de ce am văzut aici, la Satu Mare”, a spus secretarul general al PSD, deputatul Marian Neacșu.
Cei doi au vizitat azi mai multe fabrici din județ și piețe, însoțiți de către președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, și candidații Ioana Bran, Octavian Petric și Gabriel Leș.
În urma discuțiilor purtate cu angajații fabricilor, social-democrații au prezentat programul de guvernare pentru salariați, despre eliminarea taxelor și creșterea veniturilor pentru ca mai mulți sătmăreni să facă parte din clasa de mijloc.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii