banner draxkmaier satu mare

Ministerul Sănătății a publicat lista cu centrele în care te poți testa de coronavirus

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministerul Sănătății a făcut publică lista centrelor de testare, adresele și numerele de telefon ale acestora.

Este vorba despre 113 centre de testare în toată țara, atât de stat, cât și private, iar lista include și adresele și numerele de telefon ale acestora. În Satu Mare, testele se pot face la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare - str. Prahovei nr. 1, telefon0261.748.301.

"În sprijinul cetăţenilor care doresc să călătorească în Grecia şi care, începând cu 15 iulie, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, Ministerul Sănătăţii a făcut publică pe pagina de web, www.ms.ro, lista centrelor de testare, adresele şi numerele de telefon ale acestora", se arată într-o comunicare de presă a ministerului.

Toţi cetăţenii străini care intră în Grecia cu autoturismul prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas în scop turistic sunt obligaţi, începând cu 15 iulie, să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, a informat, sâmbătă, MAE.

Testele trebuie efectuate în laboratoare acreditate, iar certificatele trebuie să fie emise în limba engleză şi să conţină numele şi prenumele persoanei testate, precum şi seria şi numărul cărţii de identitate sau ale paşaportului persoanei respective. 

Puteți consulta lista pe site-ul Ministerului Sănătății.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii