Banner blato Livrare1 

Protest la Ambulanță. Se pregătește greva generală

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ambulanțierii sătmăreni au declanșat azi un miting de avertisment pentru a atrage atenția Guvernului României asupra precarității parcului auto, deficitului de personal, reducerea venitului angajaților prin aplicarea noi legi a salarizării etc.
La ora 11,00, mai mulți ambulanțieri au ieșit în curtea instituției cu o pancartă de sensibilizare a Guvernului și alarmă în semn de protest.
Acest miting de sensibilizare a autorităților are loc deoarece, până în prezent, Guvernul României şi ministerele sesizate de FNSAR prin adresele înaintate nu au anunţat nici o intenţie de a avea o discuţie cu conducerea FNSAR pe subiectul important al salariilor care vor fi acordate începând cu 1 ianuarie 2018 în baza Legii 153/2017.
Revendicările FNSAR:
- Stoparea diminuării veniturilor lunare a personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă, începând cu 01 ianuarie 2018 în urma aplicării Regulamentului de sporuri conform proiectului elaborat de Ministerul Sănătăţii în baza prevederilor Legii 153/2017.
- Situaţia şi starea parcului de ambulanţe din Serviciile Publice de Ambulanţă.
- Deficitul de personal în Serviciile Publice de Ambulanţă.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii