Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

O delegație a Crucii Roșii Germania, în vizită la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Județul Satu Mare este înfrățit cu județul Ostalbkreis din Landul Baden-Württemberg, Germania, iar reşedința județului este orașul Aalen.
În cadrul acestui parteneriat, mâine, Spitalul Județean de Urgență Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare primesc vizita unei delegații din partea Crucii Roșii din Germania, potrivit conducerii SJU Satu Mare.
Potrivit conducerii SJU, vizita a fost precedată de întâlniri anterioara a reprezentanților Consiliului Județean, Spitalului Județean de Urgență Satu Mare cu omologii lor din Germania, din regiunea Allen, punându-se astfel bazele unor parteneriate profesionale benefice instituțiilor în ceea ce privește: internship- ul medical, schimburi de experiență, dezvoltare profesională a personalului de îngrijire și dezvoltarea sistemului educațional postliceal pentru specializarea asistenți medicali generaliști.
”Prin dotarea Spitalului Județean de Urgență Satu Mare cu salvarea primită de la reprezentanții Crucii Roșii din Germania, unitatea face un nou pas spre adaptarea serviciilor oferite la nevoile comunității”, susține conducerea instituției.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card