banner draxkmaier satu mare

Pompierii voluntari din Agriș, cei mai buni din județ

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Someș” al judeţului Satu Mare a desfăşurat azi, 14 iunie, pe terenul de sport din localitatea Agriș, etapa judeţeană a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situații de Urgență.

Concursul are ca scop dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţii în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire, a capacităţii de intervenţie a membrilor serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La competiţie au participat 2 echipaje ale serviciilor private (S.C. Electrolux România S.A. și S.C. Continental Context Carei S.A. şi 8 echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă. Concurenţii s-au întrecut pe parcursul a trei probe: stafetă 4x100 de metri, pista cu obstacole, realizarea dispozitivului de intervenţie.

Clasament pe probe:

Ștafeta 4 × 100 m
Locul I - SVSU Agriș
Locul II - SVSU Valea Vinului
Locul III - SVSU Pomi

Pista cu obstacole
Locul I - SVSU Agriș
Locul II - SVSU Apa
Locul III - SVSU Căuaș

Dispozitivul de intervenție
Locul I - SVSU Agriș
Locul II - SVSU Valea Vinului
Locul III - SVSU Apa

Clasament general:
Locul I - SVSU Agriș
Locul II - SVSU Valea Vinului
Locul III - SVSU Apa

Din întrecerea dintre cele două echipe ale Serviciilor Private pentru Situații de Urgență, pe locul I la toate probele a ieșit echipa S.C. Electrolux Romania S.A.

Câştigătorii au fost răsplătiţi cu diplome, cupe şi medalii. Echipele SVSU Agriș și SPSU al S.C. Electrolux Romania S.A. vor participa la etapa interjudeţeană a concursului, ce se va desfăşura în perioada 03-05 iulie a.c., în judeţul Sălaj.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii