alegeri locale 2024 pnl adrian cozma 
alegeri locale psd satu mare varianta2
banner udmr alegeri locale 2024 smnews

Președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu: ”Eu o să-mi dau demisia spre binele sportului sătmărean”

„Odată cu venirea domnului primar acasă, cel mai probabil săptămâna viitoare, se va face o conferință de presă în care voi prezenta bilanțul clubului, iar la șefia CSM-ului va fi o altă persoană. Eu o să-mi dau demisia spre binele sportului sătmărean”, a declarat președintele CSM Satu Mare, Valeriu Neagu, azi, în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a declarat că „oricine vine după el trebuie să fie un om de sport, cineva care înțelege fenomenul sportiv”.
Neagu a ținut să sublinieze că decizia de a demisiona a fost luată doar spre binele sportului sătmărean. „Se pare că sunt o persoană importantă în acest județ și deranjez pe mulți. Știu lucruri multe despre acest domn Mureșan (Florin Mureșan - fostul președinte al secției de baschet) și despre mulți consilieri locali. Voi sta în fața oricui și oricând cu acte și documente”, a mai spus Neagu, arătând spre un vraf de dosare.
Președintele CSM Satu Mare s-a plâns că de trei luni, sportivii de la CSM nu au primit niciun ban de la Consiliul Local. La ora actuală multe secții nu sunt bugetate. Dacă în anii trecuți două secții aveau peste 3 milioane de lei, în prezent, cu opt secții avem mult, mult mai puțin. Acest oraș nu trăiește doar prin baschet, ci prin suma tuturor sporturilor care se fac în acest oraș”, a declarat Neagu.
În cadrul aceleiași conferințe de presă, antrenorii secțiilor de judo și scrimă și-au prezentat ultimele rezultate obţinute la competiții.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii