Weekend eco-sportiv la Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Satu Mare, Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare
și Consiliul Județean organizează un weekend eco-sportiv dedicat tuturor sătmărenilor. Timp de două zile, sătmărenii vor putea participa la diverse activități, de la turneu de minifotbal, la șah, tenis de masă și zumba. Aceste activități se vor desfășura pe stadionul Dinamo și Centrul de agrement Ștrand (tabere). Programul acestei acțiuni a fost prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă, de către directorul APM Satu Mare, Elisabeta Bekessy și directorul DJTS, Virgil Dragoș.
Sâmbătă, pe stadionul Dinamo, activitățile vor fi deshise la ora 9,00, cu lansarea unui balon cu aer cald (dacă vremea va fi favorabilă). La ora 10,00, se vor desfășura, în paralel, în cele două locații, un turneu de minifotbal și un turneu de șah. La ora 11,00, la Tabere vor fi demonstrații de Zumba.
Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 12,00, va avea loc un turneu de tenis de masă la Centrul de agrement Ștrand, iar la ora 14, 00 va avea loc un turneu de minifotbal între instituțiile aflate în subordinea Ministerului Mediului și schimbărilor climatice.
Toate aceste activități se desfășoară sub deviza ”Spune nu schimbărilor climatice”.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii