www.satumarenews.ro www.satumarenews.ro foto: Valentin Păduraru

Adrian Cozma își dorește performanță la Olimpia cu jucători din Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Consiliul Județean și-a desemnat azi reprezentanții în structurile de conducere a Clubului Olimpia Satu Mare.
Astfel, în Asociația Generală a Acționarilor (AGA) a fost desemnat, prin vot, liberalul Adrian Cozma, iar în Comitetul Director, Consiliul Județean îi are ca reprezentanți pe Alexandru Horvat (PSD), Kovacs Mate (UDMR) și Adrian Ștef (ALDE).
Adrian Cozma a declarat pentru www.satumarenews.ro că, în calitatea sa de reprezentant al CJ în AGA își dorește să găsească ”un punct zero” de la care să plece, după ce va vedea cheltuilelile exacte care s-au făcut și care este situația echipei Olimpia în prezent. De asemenea, își dorește o cheltuire responsabilă a banilor, transparență și performanță alături de jucători din Satu Mare.
Potrivit lui Cozma ”Ar trebui să punem o bază cu jucători din Satu Mare, cu bani mai puțini”, arătându-se convins că și cu jucători din Satu Mare se poate face performanță.
De altfel, Adrian Cozma, în calitatea sa de consilier județean a acordat o atenție mare în ceea ce privește cheltuielile făcute la clubul Olimpia. El este cel care a tras un semnal de alarmă prezentând raportul Curții de Conturi potrivit căruia Olimpia ar fi primit ilegal de la Consiliul Județean Satu Mare peste 5 milioane de lei în perioada 2010-2015.
Tot în ședința de azi au fost desemnați reprezentanții Consiliului Județean în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP). Aceștia sunt Ioan Rus și Ioan Belbe, din partea PNL, Oliviu Buzgău (PSD), Kovacs Mate și Andrei Veron (UDMR) și Jozsef Pinter (ALDE).

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii