Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Baschet | CSM Satu Mare a fost eliminată din Cupa României Foto: Sportul Sătmărean

Baschet | CSM Satu Mare a fost eliminată din Cupa României

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Astăzi, în Sala „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe a început Final 8 Cupa României la baschet feminin, iar meciul de debut s-a disputat între CSM Satu Mare și CSM Târgoviște.
Din păcate baschetbalistele pregătite de Jose Araujo au fost învinse cu scorul de 72-60, după ce la pauză scorul a fost egal, 34-34.
Portughezul Araujo a început cu 5-ul clasic pe care l-a folosit în ultimele meciuri: Olah, Laza, Baltic, Reed și Tavic, însă târgoviștencele au avut un start de meci mai bun și după trei minute conduceau cu 6-0. Sătmărencele au trecut pentru prima dată la conducere în ultimul minut de joc al primului sfert prin coșul marcat de Reed (15-14), însă la finalul primelor 10 minute CSM Târgoviște conducea cu 17-15. Sfertul secund a fost foarte disputat, cele două echipe trecând pe rând la conducere, sătmărencele conducând cu 26-23 în minutul 16, apoi jucătoarele din Târgoviște au revenit și au condus cu 32-28 în minutul 18, iar la pauza mare s-aintrat cu un rezultat de egalitate, 34-34.
Deja a devenit o ”obișnuință” ca după pauză baschetbalistele de la CSM Satu Mare să aibă o cădere nejustificată, dâmbovițencele au profitat și au câștigat sfertul trei la o diferență de opt puncte (19-11), iar în ultima parte a meciului sătmărencele nu au mai reușit să revină și au pierdut cu scorul de 72-60.

CSM Târgoviște  72 – 60 CSM Satu Mare (17-15, 17-19, 19-11, 19-15)
Sala: Kati Szabo Sfântu Gheorghe;
Arbitri: Bogdan Podar, Laszlo Bukuresti, Amalia Marchis;
Comisar FRB: Constantinescu Viorel;
CSM Satu Mare: Batey 13 puncte, Reed 11 puncte, Olah 11 puncte, Tavic 10 puncte, Baltic 9 puncte, Laza 4 puncte, Ferenczi 2 puncte, Szmutku;
Antrenor: Jose Araujo;
CSM Târgoviște: Poole 19 puncte, Coker 16 puncte, Green 12 puncte, Toma 10 puncte, Dincă 9 puncte, Fodor 4 puncte, Chivu 2 puncte, Cosby, Virjoghe;
Antrenor: Cătălin Tănase.

Programul meciurilor din prima rundă a turneului final:
1. CS Universitatea Cluj Napoca - ACS Sepsi SCI Sfântu Gheorghe (miercuri, 08 februarie);
2. Olimpia CSU Brașov - CS Phoenix Galați (joi, 09 februarie);
3. ACS BC Sirius Târgu Mureș - CSB Teleorman Alexandria (joi, 09 februarie);
4. CSM Târgoviște 72 - 60 CSM Satu Mare
În prima semifinală se vor întâlni câștigătoarea meciului 1 cu cea a meciului 4, iar în a doua învingătoarea din partida nr. 2 cu cea a partidei nr. 3.
Finala competiției va avea loc în 11 februarie, iar All Star Game-ul se va disputa duminică, 12 februarie. Din selecționata Nordului fac parte jucătoarele de la CSM Satu Mare Andrea Olah, Eniko Laza, Matea Tavic și antrenorul Jose Araujo.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card