Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Liga 3 | ACS Comuna Recea 0 - 0 Recolta Dorolţ Foto: Valentin Păduraru

Liga 3 | ACS Comuna Recea 0 - 0 Recolta Dorolţ

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Recolta Dorolț a înregistrat un rezultat pozitiv în primul meci din returul sezonului competițional 2016-2017 din Liga 3, câștigând un punct după rezultatul de egalitate, 0-0, obținut în deplasare la ocupanta locului doi din clasament, ACS Fotbal Comuna Recea.
În primele zece minute ale meciului, jucătorii din Dorolț au avut două șuturi spre poarta lui Bota prin Marius Pop (min. 2) și Angelo Șimon (min. 10), iar jucătorii din Recea au fost periculoși în două rânduri prin șutul lui Cuc și lovitura de cap din 6 m a lui Chinde reținută fără probleme de Dobrai. La mijlocul reprizei, Mureșan a executat bine o lovitură liberă de la 20 m, lateral dreapta, pentru Micaș care i-a pasat lui Levente Vincze însă șutul acestuia a trecut puțin pe lângă bara din dreapta lui Bota. În minutul 30, Mureșan a recuperat o minge la jumătatea terenului și a plecat într-o incursiune pe partea stângă, însă șutul din interiorul careului, la colțul scurt, este respins de Bota în corner, iar în urma cornerului bătut bine de Pop, Toma trimite cu capul foarte aproape de vinclu porții lui Bota.
Înainte de pauză, maramureșenii au mai avut un șut pe poartă, iar Goț a încasat un cartonaș galben pentru întârzierea reluării jocului.

Partea a doua a meciului a început cu sătmărenii în atac încă din primul minut când Marius Pop a șutat puternic pe poartă, Bota a respins în față, însă șutul lui Goț a nimerit bara. După cinci minute, Pop a fost aproape să marcheze direct din corner, iar în minutul 70 același Pop a trimis o pasă foarte bună, peste apărarea celor din Recea, pentru Mureșan, însă lovitura de cap a acestuia lovește transversala. După câteva minute, şi cei din Recea au avut o bară, la o lovitură liberă executată foarte bine de Ster, iar în finalul meciului arbitrul a anulat un gol gazdelor pentru fault la portar.
Astfel, Zoltan Ritli a debutat la echipa din Dorolț cu un rezultat pozitiv obținut pe terenul ocupantei locului secund în seria a V-a și se consideră mulțumit de jocul echipei și de rezultatul obținut:
  • ”Având în vedere că sunt de 10 zile la echipă sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor mei, consider că puteam câștiga la ocaziile pe care le-am avut. Sunt mulțumit de rezultat, însă era și mai bine dacă începeam cu o victorie”, a declarat pentru sportulsatmarean.ro, Zoltan Ritli.
La finalul meciului, Romică Buia, antrenorul echipei ACS Comun Recea, s-a declarat nemulțumit de prestația echipei sale:
  • Am subevaluat adversarul, am fost prea încrezuți, n-am jucat aproape nimic, am intrat în jocul adversarului care a tras de timp, sperăm să ne revenim, însă cu mentalitatea unora dintre jucători nu putem continua așa. Dacă câștigam azi ne puteam gândi și la promovare, dar nu este timpul pierdut, sperăm să recuperăm punctele pe care le-am pierdut astăzi.
  • Îi felicit pe adversari la modul cum s-au dăruit pe teren, așa joacă orice echipă în deplasare, să câștige fiecare punct, iar astăzi le-a reușit. În meciul tur am fost noi mai pragmatici și am înscris, azi nu a mai fost așa”.
ACS Comuna Recea 0 - 0 Recolta Dorolţ
ACS Fotbal Recea: Bota - Gherman, Urs, Roșu, Rațiu, Cuc, Asăujan, Mureșan, Chinde, Șter, Giurgiu;
Antrenor: Romică Buia;
Recolta Dorolț: Dobrai Raymond - Vincze Levente, Micaș Adrian (cpt.), Raul Ritli, Flaviu Ionescu, Andrei Mureșan, Marius Pop, Andrei Toma, Angelo Șimon, David Vincze, Thomas Goț;
Rezerve: Sztankovics Krisztian - Drumar Arnold, Egri Nandor, Daniel Pop, Reszler Zsolt, Raul Ștef;
Antrenor: Zoltan Ritli.

Rezultate Liga 3, etapa a etapa a XVI-a:
Vineri, 03 martie:
ASA Târgu Mureş II 2 - 1 CS Iernut
Metalurgistul Cugir 1 - 0 Avântul Reghin
CS Oşorhei 3 - 1 Viitorul Ulmeni
Unirea Jucu 3 - 0 FC Bistriţa
Sănătatea Cluj 1 - 1 Gaz Metan Mediaş II
FC Zalău 0 - 0 AFC Hermannstadt
Sâmbătă, 04 martie:
ACS Comuna Recea 0 - 0 Recolta Dorolţ

Clasament Liga 3, seria a V-a:
1. AFC Hermannstadt 35p
2. ACS Comuna Recea 31p
3. FC Zalău 30p
4. Metalurgistul Cugir 29p
5. Sănătatea Cluj 28p
6. Unirea Jucu 26p
7. Gaz Metan Mediaş II 25p
8. Viitorul Ulmeni 21p
9. Unirea Dej 19p
10. Avântul Reghin 19p
11. ASA Târgu Mureş II 16p
12. CS Iernut 13p
13. CS Oşorhei 11p
14. FC Bistriţa 8p
15. Recolta Dorolţ 5p

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card