Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Baschet | CEWL | CSM Satu Mare 84 - 46 FCC ICIM Arad Foto: Satu Mare News / Valentin Păduraru

Baschet | CEWL | CSM Satu Mare 84 - 46 FCC ICIM Arad

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
CSM Satu Mare a câștigat fără probleme meciul jucat în această seară în sala LPS “Ecaterina Both” din Satu Mare, 84 - 46 cu FCC ICIM Arad.
A fost ultimul meci din acest an, pe teren propriu, din Grupa B a Ligii Europei Centrale (CEWL), iar cu această victorie, a patra consecutivă, ”sătmărencele” și-au asigurat primul loc în grupă și implicit calificarea în faza superioară a competiției. Ultimele două meciuri din grupă, contra celor de la SBS Ostrava, se vor disputa în Cehia, la sfârșitul lunii ianuarie 2018.
Jocul din această seară a fost condus de la început până la sfârșit de CSM Satu Mare, echipa din Arad prezentându-se la meci cu echipa a doua a clubului, care mâine, de la ora 13:00, va juca și contra echipei a doua a clubului sătmărean, în cadul etapei a VIII-a din în Liga 1.
Marius Dobă a început cu Uiuiu, Mandache, Lazăr, Szmutku și Green, însă după ce la finalul primului sfert CSM-ul avea un avantaj de 13 puncte (28-15), Green și Mandache au luat loc pe bancă până la finalul jocului, iar pe parchet au intrat pe rând Sfârlea, Solopova, Miller și chiar Anamaria Kadar, care din păcate a jucat doar patru minute, fiind scoasă pe brațe de antrenorul secund după ce s-a accidentat la gleznă.
La pauza mare sătmărencele au intrat cu un avantaj de 25 puncte (50-25), sfertul trei a fost câștigat de CSM cu 21-12, iar ultima parte a jocului, chiar dacă ambele echipe s-au întrecut în greșeli și s-au marcat doar 22 puncte, a revenit tot CSM-lui (13-9), rezultatul final înregistrat pe tabela a fost 84-46.
CSM Satu Mare va juca sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 18:00, în deplasare la CS Universitatea Alba Iulia, iar joi, 28 decembrie, va juca ultimul meci din acest an acasă cu SCM Timișoara.

CEWL | CSM Satu Mare 84 - 46 FCC ICIM Arad (28-15, 22-10, 21-12, 13-9)
Sala: LPS Ecaterina Both (Satu Mare);
Arbitri: Amalia Marchis, Ionuț Moraru și Serbulea T.;
CSM Satu Mare: Britany Miller - 27 puncte, Andrea Lazăr - 20 puncte, Marina Sfârlea - 16 puncte, Alexandra Uiuiu - 9 puncte, Andra Mandache - 4 puncte, Reanata Szmutku - 3 puncte, Marina Solopova - 3 puncte, Porchia Green - 2 puncte, Anamaria Kadar;
Antrenor: Marius Dobă;
FCC ICIM Arad: Flavia Ferenczi - 16 puncte, Adela Mercea  - 10 puncte, Cristian Zidaru - 9 puncte, Izabella Ciorban - 4 puncte, Patricia Gadarici - 3 puncte, Diana Spinnean - 2 puncte, Claudia Ciorban - 2 puncte, Larisa Ebervein, Alexandra Rotariu;
Antrenor: Dan Moraru.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card