Tabără de creație la Muzeul Țării Oașului cu ateliere, alături de meșteri autentici

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 100 de copii au fost prezenți astăzi în muzeu la cele 7 ateliere de la care au  învățat să danseze, să sculpteze, să scrie povești cu aparatul de fotografiat sau telefonul, să modeleze lutul la atelierul de ceramică, să picteze, să frământe aluat, să facă gogoși.  

Atelierul boboceilor, o lume ludică, unde bucuria se găsește în lucrurile cele mai mici, face deliciul nostru în fiecare an. 
Bucuria verii este bucuria vacanţei, a jocului, a întâlnirii cu poveştile, cu creioanele colorate, a descoperirii lumii prin joacă şi experimentare, iar tabăra noastră de creație este exact locul unde se întâlnesc toate acestea. Vacanța a început și o petrecem tradițional cu ateliere, alături de meșteri autentici.
Tabăra de creație ”Pe ulițele satului...”  oferă prilejul fiecărui copil să-şi dezvolte anumite abilităţi, să se distreze, să  socializeze  şi să lege noi prietenii. În cadrul taberei prin atelierele special concepute pentru ei, copiii se bucură de timp de calitate petrecut în mijlocul naturii, vor dobândi experienţe unice şi vor petrece activităţi educative interesante.
Înscrierile la atelierele ce vor avea loc în perioada 18 – 29 iulie 2023 se fac la numerele de telefon: 0731 309 749 și 0731 309 751.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii