banner draxkmaier satu mare

Tabăra de creație gratuită pentru copii, la Negrești Oaș

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

De luni, Primăria Negrești Oaș deschide, la Muzeul în Aer Liber, Tabăra de creație gratuită pentru copii pe care o organizăm pe parcursul a două săpătămâni.

Tabăra de creație intitulată „Pe ulițele satului, la Muzeul în Aer Liber al Țării Oașului” se desfășoară în perioada 29 iulie – 16 august și va cuprinde nu mai puțin de 25 de ateliere meșteșugărești și de creație, activități recreative și de voluntariat. Tabăra va culmina cu un spectacol de teatru pentru copii, urmat de noaptea luminilor.

Programul a fost astfel conceput încât fiecare copil din Negrești-Oaș să aibă ocazia să participe cel puțin la o activitate care îi este pe plac.

”Am gândit aceste ateliere astfel încât să oferim șansa de a participa fiecărui copil, dar și cu scopul de a apropia copiii din Negrești-Oaș de cei din Diaspora, întorși în această perioadă acasă. Îmi doresc ca aceste ateliere să fie un mod plăcut de a petrece vacanța pentru copii și părinți deopotrivă, care vor putea participa împreună la activități, deoarece Muzeul va fi deschis pentru toți. Pe de altă parte, pentru copii va fi prilejul de a se familiariza și a deprinde tradițiile noastre vechi”, a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kids

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii