Festivalul UNTOLD 2019. Au fost puse în vânzare primele bilete

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Organizatorii „Untold” au stabilit datele ediției cu numărul 5 a festivalului: acesta va avea loc în Cluj-Napoca între 1 și 4 august 2019.

Odată cu anunțul pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa, a fost lansat și filmul oficial al festivalului din această vară. Acesta poate fi urmărit integral pe canalele oficiale Untold.
Cele mai spectaculoase momente ale UNTOLD 2018 pot fi revăzute acum în filmul oficial al festivalului. Tehnica de realizare a aftermovie-ului UNTOLD 2018 este cea folosită și în filmele Sherlock Holmes și The Hobbit, adică post-producție în 50 de cadre pe secundă care ajută la crearea unei experiențe imersive
La cea de-a patra ediţie a festivalului, peste 355.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experiențe unice pe tărâmul UNTOLD, alături de cei peste 200 de artişti internaţionali.
Şi numărul de turişti străini care au participat în această vară la festivalul UNTOLD a crescut semnificativ, depăşind 35.000. În 2018, festivalul a atras câştiguri pentru comunitatea clujeană de peste 45 de milioane de euro.
Pentru fanii festivalului care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre UNTOLD 2019 începe miercuri, 14 noiembrie, la ora 14.00, când vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente la un preţ special.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii