Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Recrutările pentru școlile de pompieri continuă în liceele sătmărene

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
În cursul lunilor aprilie şi mai ale acestui an, cadre militare din cadrul Serviciului de Resurse Umane şi a Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice, ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare au organizat întâlniri
cu elevii claselor a XII-a ai mai multor licee din Satu Mare, Negreşti Oaş şi Carei. Elevii au primit indicaţii despre locurile scoase la concurs, condiţiile de înscriere, probele şi baremele de promovare a examenului.Totodată tinerilor li s-au adus la cunoştinţă informaţii aferente profesiei de pompier şi avantajele pe care le conferă.
Amintim faptul că persoanele interesate se pot prezenta pentru detalii sau pentru a depune cererile de înscriere până pe data de 26 mai, pentru Facultatea de Pompieri, iar pentru Şcoala de Subofiţeri - până la data de 21 iulie a.c.
Pregătirea viitorilor salvatori în cadrul instituţiilor de învăţământ amintite se va realiza într-un interval cuprins între doi şi patru ani, în funcţie de forma de învăţământ pentru care vor opta.
Detalii privind perioadele de înscriere, desfăşurarea concursului de admitere, condiţiile de înscriere, conţinutul dosarului de recrutare, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, telefon 0261.711212 int. 27103, 27007 şi de pe site-urile:
www.isusatumare.ro, www.mai.gov.ro, www.igsu.rowww.anmb.ro, www.armyacademy.rowww.mta.rowww.igsu.rowww.ncoacademy.ro, www.scoaladepompieri.ro

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card