Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Cursuri gratuite de limba engleză la Biblioteca Județeană Satu Mare

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
După o binemeritată vacanță de două săptămâni, cursurile gratuite de limba engleză organizate de Biblioteca Județeană Satu Mare și Kresuss Buisiness Network vor fi reluate începând de joi, 11 ianuarie 2018, în găzduirea Sălii de lectură „Gheorghe Bulgăr”,
după următorul program: 17,00 – 17,50 – grupa de începători, iar în intervalul orar 18,10 – 19,00 – grupa de nivel intermediar.
Cursurile sunt livrate de către formatorul Gheorghe Opriș și prof. Gianina Roman în regim de voluntariat, iar de această facilitate au beneficiat sute de sătmăreni, fiind al treilea an consecutiv în care se organizează aceste cursuri.
Datorită faptului că pe parcursul anului trecut o parte din sătmărenii înscriși pe listele de participare au renunțat la cursuri, organizatorii sunt în măsură să completeze grupele cu noi cursanți dornici de a învăța limba lui Shakespeare.
Cei interesați pot să se înscrie pe pozițiile rămase libere joi, 11 ianuarie, la sediul Bibliotecii Județene Satu Mare, cu începere de la ora 17,00.

Lasă un comentariu

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclub7card