Peste 300.000 alegători, așteptați duminică la vot. Prefectul dă asigurări că procesul de votare se va desfășura în condiții de maximă siguranță

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Prefectul Radu Bud alături de șefii structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au trecut în revistă ultimele pregătiri referitoare la Alegerile pentru autoritățile administrației publice locale care se vor desfășura duminică, 27 septembrie.

La alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din 27 septembrie 2020, în județul Satu Mare sunt așteptați la vot 313.862 de alegători înscriși pe listele permanente.

Astăzi au ajuns în județul Satu Mare toate cele 345.562 seturi de buletine de vot necesare pentru alegerile locale, tipărite de Regia Autonomă ”Monitorul Oficial”, măștile de protecție și soluțiile de dezinfectant necesare pentru cele 337 de secții de vot asigurate de Ministerul Sănătății. Începând cu data de 24 septembrie, acestea vor fi distribuite către circumscripțiile din întreg județul.

În cursul zilei de astăzi se finalizează instruirea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locţiitorilor acestora la sediul Biroului Electoral Județean de Circumscripție 32 Satu Mare.

Prefectul Radu Bud a constat că măsuri ferme și verificări riguroase vor garanta că procesul de votare poate să se desfășoare în condiții de maximă siguranță pentru toate persoanele care își vor exercita dreptul la vot duminică, 27 septembrie.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii