Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Directorul Transurban: ”Vom urma procedurile legale în vigoare pentru recuperarea prejudiciilor create de la cei care au organizat sau participat la grevă”

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Directorul Transurban Satu Mare, Ionuț Bujor, a declarat pentru www.satumarenews.ro că greva spontană a șoferilor Transurban, declanșată în mod ilegal, nu și-a atins obiectivul,
după ce în această după-amiază a fost semnat contractul colectiv de muncă în exact aceleași condiții ca și cele de ieri. Mai mult, angajații au încălcat legea dialogului social și au disturbat în mod voit toți cetățenii orașului, motiv pentru care conducerea Transurban va urma procedurile legale în vigoare pentru recuperarea prejudiciilor create de la cei care au organizat sau participat la grevă.
”Luni, 30.05.2016, am participat la ședința de conciliere organizată de ITM și am închis conflictul de muncă declanșat de sindicat cu privire la 4 puncte: acordarea unei majorări salariale de 50 lei pentru șoferi plus 200 lei în termen de 3 luni, 100 lei pentru atelierul de reparații în termen de 3 luni și 30 lei pentru controlori și vânzătoarele de bilete, tot în termen de 3 luni. Nu am încheiat conflictul de muncă cu privire la punctul prin care sindicatul cerea introducerea coeficienților de ierarhizare pentru că nu îl putem susține financiar. Miercuri am avut ședința de negociere, în care trebuia să semnăm contractul colectiv de muncă, conform procesului verbal de conciliere, dar sindicatul a cerut o amânare de o zi pentru a putea citi contractul. Azi, la ora 8,00 trebuia să ne întâlnim să semnăm contractul, dar de dimineață șoferii au făcut greva spontană, încălcând legea dialogului social și disturbând practic în mod voit toți cetățenii orașului. De asemenea, azi s-a semnat contractul colectiv de muncă, în jurul orei 16,00, în exact aceleași condiții ca și cele de ieri, deci în mod clar greva nu și-a atins obiectivul, mai mult decât atât, a fost declanșată în mod ilegal. Vom urma procedurile legale în vigoare pentru recuperearea prejudiciilor create de la cei care au organizat sau participat la grevă”, a declarat Ionuț Bujor.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

energy kardio club iunie 2019

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii