Mijloace de intervenție moderne pentru pompierii sătmăreni

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare are în dotare 95 de mijloace de intervenție terestră, 6 mijloace de intervenție navală și o barcă pneumatică. 

Parcul auto al inspectoratului s-a înnoit în anul 2023, prin operaționalizarea a 5 autospeciale de stingere cu apă și spumă, intrate în dotare prin intermediul proiectelor implementate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. 
 
Dintre acestea, două autospeciale de stingere cu apă și spumă 4.000 l, două autospeciale de stingere cu apă și spumă 10.000 l  și o autospecială cu hidroperforare. 
 
Tot prin achizițiile efectuate de IGSU, pe parcursul anului 2023, în dotarea inspectoratului se regăsesc următoarele autospeciale și mijloace de intervenție: un microbus transport persoane 8+1 locuri, un ventilator mic pentru stins incendii și aspirarea fumului din clădiri, o pernă pneumatică pentru salvare de la înălțimi de până la 16 m, un post medical avansat tip I și un Punct De Comanda Mobil.
      
De asemenea, pe parcursul anului 2023, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și Primăriei municipiului Satu Mare, Inspectoratul a primit spre folosință două kituri de stins incendii la mașini electrice.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii