Magazin alimentar din Carei amendat cu 10.000 de lei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Inspectorii DSVSA Satu Mare au amendat un magazin din Carei. 

În urma acestor controale a fost aplicată o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 lei – un magazin alimentar din localitatea Carei – pentru nerespectarea normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor privind condițiile de depozitare a produselor alimentare.
În urma unor acțiuni comune, efectuate de echipe de inspectori ai Poliției de Frontieră , cu inspectori ai D.S.V.S.A. Satu Mare, la Postul de Inspecție la Frontieră Halmeu, a fost supuse sechestrului/reținerii oficiale, cantitatea de 120,0 Kg carne de pui. Cantitatea incriminată a fost confiscată și dirijată spre incinerare într-o unitate de ecarisare a teritoriului autorizată sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor din județul nostru.
Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu Mare au realizat 94 acțiuni de control. 
Verificările au vizat: unități de abatorizare, unități de procesare carne și lapte, unități catering, depozite alimentare, hipermarketuri, supermarketuri, piețe agroalimentare, centre de colectare a laptelui materie primă, automate de lapte, unități alimentație publică, baruri, brutării, laboratoare de cofetărie, magazine alimentare și de legume fructe.      
Controalele inspectorilor DSVSA Satu Mare s-au desfășurat în perioada  07.06.2024 - 14.06.2024, în domeniul controlului oficial al siguranței alimentare.

 

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii