Banner blato Livrare1 

Conducerea PNL Satu Mare: ”Cei de la PRO România Satu Mare recidivează în intenția lor de a amesteca biserica și însemnele sale în campania electorală”

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În urma sesizării  de către președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Adrian Cozma, la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare cu privire la încălcarea de către partidul PRO România - filiala județului Satu Mare a prevederilor legale referitoare la materialele de propagandă electorale, Biroul Electoral prin Decizia nr. 36/ 30.11.2020 a admis plângerea PNL Satu Mare și obligă partidul PRO România - filiala Satu Mare să sisteze distribuirea materialului de propagandă electorală intitulat „Calendar creștin – ortodox pe anul 2021".

”Constatăm cu tristețe că cei de la PRO România Satu Mare recidivează în intenția lor de a amesteca biserica și însemnele sale în campania electorală. Condamnăm cu fermitate orice tip de imixtiune în viața și activitatea bisericii și considerăm o adevărată impietate folosirea unui Calendar bisericesc ca material de propagandă electorală. Pro România uzurpă astfel atribuțiile Patriarhiei Române, care este singura în măsură să editeze un astfel de calendar.

PNL Satu Mare rămâne apărătorul independenței bisericii și va sancționa în orice împrejurare astfel de regretabile derapaje. Înțelegem să luptăm deschis într-o competiție electorală, dar nu vom fi de acord niciodată cu depășirea unor limite morale!

Salutăm decizia Biroului Electoral și în același timp îi asigurăm pe reprezentanții cultului ortodox de întregul nostru respect și deplina noastră considerație”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii