Autentificare

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Un tânăr din Satu Mare, la un pas de moarte, după ce a fost lăsat să aștepte pe holul spitalului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Un bărbat de 38 de ani din Satu Mare se află în comă, după ce a fost ținut mai bine de o oră pe holurile Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare.
Familia lui Laszlo Balogh spune că bărbatul a leșinat în toaleta spitalului, după ce a așteptat în zadar 75 de minute, fără să fie consultat de un medic.
Miercuri, Laszlo Balogh, muncitor la o firmă de construcții din Satu Mare, s-a simțit rău, iar patronul i-a dat bani de taxi și l-a trimis acasă. Cum în drum spre casă s-a simțit tot mai rău, taximetristul l-a dus direct la Urgență, scrie www.voceatransilvaniei.ro.
Acesta fost ținut mai bine de o oră pe hol, timp în care doar i-a fost luată tensiunea și verificat pulsul, dar nu și de un medic specialist. Pentru că se simțea tot mai rău, bărbatul și-a chemat soția și unul dintre copii la spital.
Balogh a ajuns la Spitalul Județean Satu Mare la ora 12,25 și a intrat în comă la ora 13,40. Potrivit medicilor, în momentul în care a ajuns al spital avea tensiunea 140/90, iar pulsul în limite normale.
La un moment dat, a mers până la toaletă, dar aici a leșinat, fiind găsit pe jos de fiul său. Bărbatul a intrat în comă, iar joi a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare, iar de aici la Institutul Inimii din Cluj, în stare critică.
“M-a sunat soțul de la muncă să-mi spună ca îi e rău. I-au luat numai tensiunea și au zis că e bună, dar el a zis că i-a amorțit mâna și îl doare inima. A mers unde sunt medicii și l-au aruncat afară, au zis că nu sunt paturi. Mergeți afară și așteptați la rând, ei l-au lăsat să moară”, a declarat soția bărbatului.
Laszlo Balogh este tatăl a 5 copii, cel mai mic având doar 2 ani.
Azi, la 11,30, conducerea SJU Satu Mare va face o conferință de presă cu privire la acest caz.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Centrul Cultural G.M. Zamfirescu

energykardioclubseptembrie

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii