Satu Mare, gazda Simpozionului ”Zilele Urologiei Sătmărene” Foto: Satu Mare News

Satu Mare, gazda Simpozionului ”Zilele Urologiei Sătmărene”

La Filarmonica Dinu Lipatti a avut loc în această dimineață deschiderea festivă a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene.
Evenimentul a ajuns la a VII-a ediţie şi este organizat de Colegiul Medicilor din România, filiala Satu Mare, respectiv de medicii urologi, dr. Cristian Rusu şi dr. Bogdan Feciche.
La ediţia din acest an şi-au anunţat participarea numeroşi medici rezidenţi în specialitatea urologie din Cluj, Arad, Târgu Mureș, Baia Mare, iar, în premieră, vor fi prezenți și medici din Brașov.
  • ”Această nouă ediție a Simpozionului Zilele Urologiei Sătmărene aduce o continuitate la întâlnirile noastre profesionale pe care le organizăm an de an, iar din punct de vedere al specialității noastre, marea majoritate a lucrărilor sunt centrate pe aspecte actuale ale întregii patologii urologice, în centrul atenției fiind tehnicile minim invazive adresate tuturor tipurilor de patologii”, a spus dr. Bogdan Feciche.
  • ”Este foarte mare aflux de pacienți, dar ne bucurăm că de anul trecut suntem patru medici în cadrul secției care pot face față, în condiții mult mai bune decât până acum, la provocările care le sunt adresate”, a spus șeful secției Urologie, dr. Cristian Rusu.
  • ”În fiecare an ne-am lărgit aria de tratament, de intervenții pe care le facem și sperăm să păstrăm acest trend și pe mai departe”, a mai spus dr. Cristian Rusu.

Lasă un comentariu

cbasatumare

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii