Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Ministrul Apărării, Gabriel Leș, mesaj pentru militarul sătmărean Emanuel Oprea aflat în misiune în Afganistan

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a semnat atestatul pentru a-i conferi tânărului militar Emanuel Oprea Emblema de Merit În Slujba Păcii clasa I, pentru merite deosebite în teatrele de operații externe.

Recunoașterea din partea MApN vine după ce militarul a fost premiat și de americani pentru implicarea sa într-o misiune în Afganistan.

”Am semnat astăzi atestatul prin care i-am conferit militarului nostru Emblema de Merit În Slujba Păcii clasa I, pentru merite deosebite în teatrele de operații externe. Felicitări și misiune ușoară!”, a transmis ministrul sătmărean al Apărării, pe pagina sa de Facebook.

Maistrul militar cls. III Oprea Marin-Emanuel a fost premiat de către partenerii americani cu distincția „Warrior of the Month” pentru implicarea sa in misiunea Escadrilei Expediționare de Consiliere Aeriană 442 din Kandahar, Afganistan. Acesta s-a evidențiat prin contribuția sa in calitate de consilier pe domeniul „Planificare și urmărire ore zbor”, cât și pentru activitățile de asistență și instruire a personalului tehnic afgan pentru aeronavele C-208 Cessna.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii