Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Sondaj | Primăria invită sătmărenii să voteze prioritățile pentru anul 2021 Recomandat

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria Municipiului Satu Mare invită sătmărenii să își exprime părerea privind activitatea instituției din 2020 și să voteze prioritățile pentru anul 2021.

Sătmărenii își pot exprima părerea privind activitatea instituției din 2020 și să voteze prioritățile pentru anul 2021 AICI

Rezultatele chestionarului vor fi folosite și pentru implementarea procesului de bugetare participativă și dezvoltarea unei platforme în acest sens, pentru care s-a câștigat deja finanțare europeană. 

Pentru a maximiza transparența întregului proces de bugetare participativă îi rugăm pe sătmăreni să participe în număr cât mai mare la această consultare online și să voteze prioritizarea proiectelor.

”Lucrăm la implementarea și dezvoltarea unei platforme pentru bugetare participativă încă din luna septembrie a anului trecut. Avem nevoie de implicarea cetățenilor, precum și a altor parteneri din comunitate, inclusiv a ONG-urilor care au fost și până acum partenerii noștri în foarte multe proiecte. De asemenea, chestionarul ne va ajuta să evaluăm activitatea serviciilor publice și să vedem care sunt domeniilor care necesită îmbunătățiri”, a declarat primarul Kereskényi Gábor. 

Răspunsurile sondajului rămân anonime, iar Primăria asigură confidențialitatea datelor completate. 

 

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii