Cinci mii de pachete de ţigări, ascunse în podeaua unui microbuz

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit, ascunse într-un loc special amenajat
în podeaua unui microbuz, 5.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.
Şoferul maşinii a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar ţigările, în valoare de aproximativ 6.100 lei, si microbuzul au fost ridicate în vederea confiscării.
În seara zilei de 17 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, S. Roman, cu dublă cetăţenie româno –ucraineană, în vârstă de 29 ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter.
Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.
Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un loc special amenajat în podeaua microbuzului, cantitatea de 5.000 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Ţigările, în valoare de aproximativ 6.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.
Totodată, microbuzul, estimat la 90.000 lei, a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, deoarece avea confecţionat un loc special amenajat pentru transportul ţigărilor.
Si poliţiştii de frontiera de la Sectorului PF Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit, intr-un autoturism marca Mercedes ML, înmatriculat în Marea Britanie, care a fost abandonat de şofer, 2.850 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 28.500 lei.
Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 16.000 a fost indisponibilizat la sediul sectorului, iar în continuare se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un comentariu

cba

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii