Banner blato Livrare1 

Primar ales cu 92% din voturi: Mergem înainte. Suntem o echipă care vrea performanță!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primarul comunei Santău, Sergiu Silaghi, a menționat într-o postare pe rețelele de socializare, că în organizația PNL Satu Mare lucrurile decurg absolut normal și că așa-zisa răzmeriță e de fapt o ultimă răbufnire a celor care au condus dezastruos partidul în ultimii 4 ani. 

Silaghi a amintit de rușinosul scor obținut de fostul președinte al PNL Satu Mare în municipiu reședință de județ.

Sergiu Silaghi: ”Mergem înainte prieteni. Nu se poate construi într-o lună ce au stricat unii în 4 ani. Invers se mai întâmplă. Experiența alegerilor pentru Primăria Satu Mare sau Tășnad nu vreau să se mai repete. Lumea ar fi votat PNL dar n-a avut cu cine. Astăzi PNL Satu Mare e pe drumul bun. Am câștigat în fața PSD la o distanță de 6 procente și suntem în grafic pentru perioada care vine. Vom avea patru ani la dispoziție să reconstruim partidul. Avem o echipă de consilieri județeni și primari care pot sprijini conducerea partidului și președintele pentru a câștiga alegerile viitoare. Acesta e obiectivul nu altul. Le mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat în această campanile.”

Ieri, conducerea PNL Satu Mare a avut o ședință cu scântei. Fostul președinte al PNL Satu Mare, Adrian Albu, împreună cu câțiva susținători ar fi încercat să bruieze ședința Biroului Județean al PNL Satu Mare. În cele din urmă ședința a avut loc în condiții normale, liberalii fiind în negocieri pentru obținerea posturilor de vicepreședinte la Consiliul Județean și formarea de majorități în consiliile locale.

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii