Banner blato Livrare1 
banner simple shop

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 14 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 212

Warning: preg_replace(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 4 in /home/smnews/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 213

COVID-19 | Nu vor exista liste de așteptare pentru vaccinare, ci programări

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a anunțat că nu vor exista liste de așteptare pentru vaccinarea populației, procesul urmând a se desfășura pe baza unei programări prealabile - online.

Acesta a mai spus că primii vaccinați, cadrele medicale și angajații din instituțiile publice-cheie, vor fi programați de angajatori pentru imunizare.

Pentru vaccinarea anti COVID-19, cadrele medicale şi salariaţii din instituţiile cheie vor fi programaţi de angajator. Persoanele cu boli cronice vor fi programate de medicii de familie, iar cei fără medic de familie şi populaţia generală se vor înscrie la imunizare pe propria răspundere.

”Ne dorim să fie un sistem accesibil tuturor încât să nu se îngrădească, să nu vină cineva cu vreo adeverință să dovedească că lucrează într-un anumit domeniu. Din acest punct de vedere, practic, individual, se vor înscrie populația generală și persoanele care nu au medic de familie, dar care vor semna pe propria răspundere că au, într-adevăr, anumite boli cronice, care le prioritizează pentru acea etapă”, a explicat, luni, Valeriu Gheorghiță la EuropaFM.

1 comentariu

Lasă un comentariu

cbasatumare

Banner Livrare22

centrulgmzamfirescu

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii